Obygdshelgen, dag 2 (04.08.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hammarlandet
Arrangør: Obygdens ok
Land: Sverige
Disiplin: Lang
Distanse: 12.97 km
Tid: 78:07
Prøvde å løpe fort i starten, men da ble det noen tidstap til både 1., 2., og 4. Til gjengjeld beste strekktid til 3. og 5. Flyter fint på videre og nyter terrenget, men kjenner at et gnagsår er i ferd med å bygge seg opp på den ene hælen. Nye sko for helgen uten å teipe, ikke lurt. Med tanke med livet etter Obygdshelgen burde jeg nok fattet tiltak/brutt, men viljen til å gjøre et bra løp var for stor :( Fornøyd med hvordan jeg tar 8, skogen det var ganske diffus.

Til 12. kommer dagens store smell. Planen er å dunke rett på uten å lese kart i starten, tenkte at hvis kursen var bra ville jeg uansett ta meg inn når det trengtes. Dessverre klarte jeg ikke dette med kurs, og kommer på ville veier. Ser at utgangretningen er helt på jorde. Hadde ingen god følelse og syns kompasset virret mye. Burde helt klart stoppet opp og tatt en skikkelig kurs, eller begynt å lese kart. Uansett, tar meg inn uten problemer og finner posten, men taper nok 1-1:30 på strekket.

Mer teknisk og motbakke resten av løypa. Foruten en sving til 14. går det bra. Gnagsåret gjør vondt og jeg må tilpasse løpsteknikken, men klarer å holde farten oppe. Ender på 4. plass, 4:16 bak Isac. Fornøyd med den fysiske formen og farten i terrenget, som virker å være bedre enn tidligere i sesongen. O-teknisk er det greit, men som alltid mye å ta tak i.
Vis kommentarer (0)
 
Obygdshelgen, dag 2 (04.08.2019) Obygdshelgen, dag 2 (04.08.2019)