O-Ringen E3 (25.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kvillinge
Arrangør: Kolmården
Land: Sverige
Disiplin: Lang
Sen start, tråkk, nesten 30 grader, sol. Alt lå til rette for et bra løp. Følte med i bra form de to første dagene, uten få ut det jeg var god for. Håpet å revansere litt i dag.

Starter smud de 4 første postene, får god kontakt med kart og terreng. Til 5. blir jeg plutselig usikker på om jeg sjekket kompass ut av posten, og nøler i 20 sek før jeg finner posten. Unødvendig. Bra løping til 6. og 7. men dårlig til 8. Utgansretning er dårlig, men blir reddet av stein. Inn i posten ser er søkket større en jeg hadde forestilt meg, så det blir litt nøling.

Føler de neste strekkene ikke er så bra gjennomført: En del nøling og suboptimale traseer. Kan skylde på at det var varmt i hodet sykt mange dateljer på 1:15 000. Uansett, taper overraskende lite til de beste strekktidene, foruten 12. det det går 44 sek.

Til 13. var først planen å løpe rett på (terrenget føltes sykt kjapt i dag + at det var gode muligheter for tråkk), men ser etter hvert at det ikke vil være mulighet for drikke, så det blir rundt. Greit å få hvilt knollen litt og. 14.-strekket er veldig bra, har ganske klart beste strekktd (skyldes selvfølgelig mye tråkk og)

Bra løping til 15. og, men oppfatter to sekunder etter stempling at det ikke kom noe bip eller blink. Snur, stempler igjen, ingen respons. Litt panikk, men kommer på stifteklemma. Bruker litt tid på å lete etter de fine rutene å stemple i, finner de ikke, stempler og kommer meg avgårde, litt stressa. Går vel 15-20 sek på seansen, men er redd jeg må holde på sånn resten av løypa. Finner heldigvis 16. bra, der også brikka virker, og jeg er på g igjen.

Føler ikke jeg fokuserer på å løpe fort de ssite strekkene, bare flyter på liksom med fullt fokus, men har allikevel beste strekktid til både 17., 19., og 21.
Beinhardt de siste meterne til mål, er helt død, men kan ikke legge meg ned før jeg får fiksa stemplingen. Det får jeg etter hvert, og får også sjekka resultatlista der jeg står på topp, 15 fine sekunder foran Leandersson :D Sykt deilig med min første etappeseier i O-Ringen, i mitt 43 forsøk! Mye teknisk pirk, men i dag hadde jeg dagen, og da ble det endelig fullklaff!
Vis kommentarer (0)
 
O-Ringen E3 (25.07.2019) O-Ringen E3 (25.07.2019)