O-Rignen E5 (27.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kvillinge
Arrangør: Kolmården
Land: Sverige
Disiplin: Lang jakt
Løp ut som nr 3 da NickSim ikke stilte til start, 30 sek bak malungskrigaren Rickard Börjesson. Ganske langt ned til de bak. Bruker andrestrekket på å komme meg opp i rygg. Vi skifter på å dra videre. Tar ikke alle postene 4-13 helt perfekt, men det duger. Forøvrig megakudos til løypelegger for postplukkdelen. Får en luke til Richard til 13, så jeg må løse langstrekket alene. Løper ikke helt der jeg har tenkt og har lite kontroll i starten, men ender opp med en ganske bra trase egentlig. Skimter han bak meg oppover noen bakker, og jeg prøver å gi på for å øke luka, men det ender i stedet med jeg jeg blir tatt igjen. Han var sprek.

Løper ish sammen de neste postene, men til 18. velger vi forskjellig. Bakken opp til 18. var vilt bratt. Føler jeg har gjennomført strekekt bra, og skjønner at jeg ligger foran når jeg ikke ser Richard. Tenker at jeg må bevare luka og orientere nøyaktig. Det ble to litt for motstridende tanker på en gang, så jeg fucker opp totalt til 19. Richard kommer og vi bommer litt sammen og før posten dukker opp.

Da endte vi opp med en avslutning av O-Ringen akkurat som jeg hadde drømt om: Et beinhardt oppgjør i solsteika mellom to utslitte menn. Jeg lå bak og var helt på felgen etter 5 beinharde løp, men klarte å mobilisere en fartsøkning til sistepost, som var nok til å vinne duellen og knipe andreplassen bak suverene Leandersson. Får nest beste etappetid og. Kan ikke annet enn å si meg meget fornøyd meg årets o-ring. Under par de to første etappene, men får ut mer av det jeg er god for på de tre siste. Gøy å se at det var godt nok til pallen i totalen. Så får vi håpe på opprykk til neste år.
Vis kommentarer (0)
 
O-Rignen E5 (27.07.2019) O-Rignen E5 (27.07.2019)