Pinseløpet Ungdomsstafett (09.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Karlstjern
Arrangør: Kongsberg OL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 2
Distanse: 3.42 km
Tid: 18:51
Hadde Johan og Sander på første. Johan kom først (heldigvis, i og med at Sander var diska) av dem, og sendte meg ut som nr. 2, like bak Kongsberg med Håkon Lund. Det var en svær klynge bak meg, så jeg startet hardt uten å se meg bak.

Så så vidt at man kunne løp på noen stier og veier til venstre til 1., men det så ut som en fin trase der jeg løp. Mindre høyde å tape. Kurs til 2. Tenkte at myrene var litt våte, så jeg løp på sti rundt. Tapte litt på det, men de nærmeste løp også der. Løp på for å bli kvitt så mange som mulig. Litt nøling inn i posten, så da kom Marius Pytten fra Kristiansand fram. Han dro i et bra tempo oppover til 4., men jeg var i mye bedre form enn på lørdagen, så nå klarte jeg å henge meg på. På toppen snur jeg meg og ser Markus Kjærner Semb fra Varegg like bak, og Nydalen, Halden og Ola lenger ned i bakken. Lett inngang i posten. Litt dårlig veivalg til 5., i tillegg til at jeg tryne fælt nedover steinrøysa.

Lå like bak Pytten på passeringen, mens Markus var litt lenger bak. Bratt oppover til 7., og jeg tenker automatisk at posten skal ligge i myra. Stopper opp litt, og det gjør også Pytten. Jeg finner ut av dette, og får en liten luke på posten. Utnytter den til det fulle, og spurter det jeg har nedover.

SEIER med godfølelse!
Vis kommentarer (0)
 
Pinseløpet Ungdomsstafett (09.06.2014) Pinseløpet Ungdomsstafett (09.06.2014)