EYOC lang (26.06.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Africa
Arrangør: Transilva mm.
Land: Romania
Disiplin: Lang
Årets hovedmål, og jeg var uheldigvis ikke blitt frisk; tett nese og konstant hoste. Jeg var allikevel fast bestemt på å yte mitt ytterste. Slapp unna hosten gjennom hele løpet, og nesen holdt seg åpen, så jeg må vel si jeg følte meg ganske fresh. Løpsformen var derimot ikke bra.
Starta nesten først, noe jeg liker. Det var ikke typisk tråkk-terreng og jeg slapp å vendte så lenge i den kalde og våte karantenen.

1-3: Fin start. Kommer fort inn på kartet og finner ut at det er helt perfekt. Akkurat som CF. Treffer med veivalgene, men taper masse tid hele tiden, spesielt ut av 2.
4: Dagens første bom. Litt unøyaktig og taper 15 sek.
5: Dagens beste strekk (10 beste strekktid, og det sier vel sitt om løpsformen). Finner de fine traseene og treffer posten. Tar igjen Timo fra Sveits på posten, som starta to min før meg. Han legger seg bak meg nesten hele resten av løpet. Hadde ikke noe i mot det, men det hadde vært fint med litt fartshjelp her og der.
6: Den andre bommen. Så ikke posten pga. noe buskas og taper 30 sek.
7-11: Ok, men det blir små svinger inn i både 7., 10., og 11. Dårlig veivalg til 11. og.
12: Ikke det beste veivalget, men ingen krise. Kunne kutta mer flere steder, og måtte gå et minutt i hogstfeltet pga. noe megahold. Heldigvis forsvant det for godt og kom ikke tilbake før søndag kveld.
13-15: Ingen bom, men noen suboptimale traseer.
16: Helt feil kurs ut av 15. det var artig å ake i gjørma med Timo ned den bratte bakken, men det tok over 20 sek før jeg skjønte hvor vi var.
17: Løp rett forbi posten, men hørte et "Vegard" bak meg, og ble redda inn.
18-mål: Timo har mer krefter, og løper forbi. Litt irriterende å ikke komme først...

Ble nr. 20, 4.16 bak andreplassen til Håkon (Gratulerer!). Olli er det bare å glemme. Skulle gjerne vært og kjempa med Eirik og Håkon, men kroppen ville noe annet. Helt nytt terreng og fantastisk terreng, men jeg blir litt sløv med orienteringen av og til. 7 småbom til sammen er for mye Men ok gjennomføring alt i alt, med tanke på at jeg slo 3 finner, 1 nordmann, 1 svenske og 2 sveitsere. Satser på bedre form til neste år.
Vis kommentarer (0)
 
EYOC lang (26.06.2015)