Norgesmesterkskap langdistanse (10.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gjeldsåsen
Arrangør: Frol
Land: Norway
Disiplin: Lang
Distanse: 8.88 km
Tid: 66:41
Årets nest viktigste løp. Har brukt litt for mange friminutter i år på å legge løyper på dette kartet, så jeg var forberedt på alt. Håpet å slippe å bruke masse tid på å vurdere veivalg.

1: Tror jeg tar det beste veivalget. Misforstår derimot kartet når jeg kommer ned i det grønne, og begynner å få panikk. Heldigvis blir jeg fanget opp av bekken og finner poster. Blir småsur når jeg oppdager at det ikke var noe vits med lupe, da kartet var meget lesbart. Ekstra vekt.
2-3: Orienterer sikkert. Tar igjen Håvard på 3. Snur meg når jeg løper ut, og der er Eirik. Trodde han hadde tatt meg igjen med 2 min allerede, men i ettertid viste det seg at han ikke hadde vært på 1. og 2.
4: Bra veivalg, bortsett fra starten. Trodde faktisk helt til jeg så GPS-sporet at jeg kryssa elva rett under streken, men det har jeg tydeligvis ikke gjort.
5: Ser at den blir vanskelig, så jeg finleser "alt" mot posten. Allikevl ble det 40 sek bom...
6-10: Grei orientering. Tar igjen Herman og løper litt fra. Inn til 9. slapper en kvist meg i øyet, så synet derfra og inn ble ganske blurry. Heldigvis var 10. enkel. Der ligger jeg på 2. plass, 1.35 bak Audun og 1 sek foran Knut.
11: Løper nedover, men mister fort kontrollen og litt fokus med dårlig syn. Holder på å falle ned et stup, og finner meg ikke igjen før jeg har krysset elva og ser hugstfeltet. Inn i posten tar Audun meg igjen med 4 min, og Håvard kommer. Taper 2.40 til Knut og Audun på strekket.

12-mål: Er fryktelig sliten, og det blir ikke bedre av at Håvard setter i et utrolig tempo til 13. Klarer dog å mobilisere, og med en utrolig fart verden ikke har sett maken til får jeg ene og alene NM lang 2015s beste spurttid!! :D O-babebabe

Ble for øvrig nr. 3. Følte det gikk såpass tungt underveis, spesielt etter syn-skaden, så jeg er storfornøyd med det. Masse fine premier ble det og.
GPS her: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20150910H1718/?v=m3. PS: Jeg har Gjermund Tørnqvist Haldens GPS.
Vis kommentarer (0)
 
Norgesmesterkskap langdistanse (10.09.2015) Norgesmesterkskap langdistanse (10.09.2015)