JEC lang (10.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kästeklippen
Arrangør: Bad Harzburg
Land: Tyskland
Disiplin: Lang
Distanse: 12.41 km
Tid: 73:22
1-4: Kontrollert start med gode kurser. Var aldri i tvil om veivalget til 4.
5: Hadde tatt ut veivalget til startpost, men stoppa allikevel opp i 15 sek av sikkerhetsmessige årsaker. Det ble det veivalget jeg hadde bestemt meg for. Gjennomfører bra og prøver å løpe det jeg kan på veien. Følte jeg måtte utnøytte høyden jeg hadde start opp på slutten av strekket, selv om det innebar elendig løpbarhet med brennesler og det som værre var. Det gjorde vondt i etterkant. Burde i stedet dratt rundt venste på slutten for bedre løpbarhet og mindre høydetap. 1.30 bak Audun som gjorde det, og som hadde nest beste strekktid.
6: Oppdaget til min store forskrekkelse at teipen hadde falt av og skolissa vår gått opp, og måtte stoppe og knyte. Det skal ikke være mulig... Ok rett på, men ble litt treig og forsiktig. Tror jeg kunne løpt fortere rundt, kanskje venstre.
7: Var forberedt på at vi kunne bli servert sprudelwasser, men ikke med så sterkt kullsyre. Måtte sputte ut det meste. Bruker vegitasjonen til å finne posten.
8: Katastrofalt veivalg. Hadde bestemt meg for rett på og til venstre tidligere, men ombestemte meg i siste liten. Ekstra bushing i starten da jeg overså stien.Finner i det misnte posten greit. Tapte minst 1 min.
9: Ligger bak Olav som trykker på, men løper forbi inn i posten.
10-12: Drar fram 1:7500 og tar meg tid til å finne postene. Hadde trodd det skulle være mye vanskeligere, slik som treningen.
13: Grei utgang. Tenker at det er på dette tidspunktet jeg ofte bommer i o-løp. Ser ikke den første stien på kartet (som var svær i virkeligheten) pga vann-symbolet, og skjønner ingenting når jeg står på en ny stor sti. Løper panisk nedover veien til jeg skjønner at jeg er riktig og finner posten.
14: Fosøkte å unngå dårlig løpbarhet, men det ble litt mye venste.
15-16: Bra.
17: Litt nøling inn i posten.
18-mål: Rett på. Liten sving inn i sistepost.

Ble nr. 14, hele 10.30 bak overlegene Joey. Stabilt teknisk og ingen postbom, men det er kanskje å forvente i slikt terreng. Blir litt for dårlig til å finne optimale traseer noen steder og taper mye på noen veivalg og skilisseknyting. Men aller mest taper jeg på ren løping. Er et hav bak på nesten alle strekk, selv om jeg føler jeg løp bra. Hjem og trene fart.

Strekktider: http://www.orientierungslauf.de/routegadget/reitti.cgi?act=splitsbrowserjs&id=116
Vis kommentarer (0)
 
JEC lang (10.10.2015) JEC lang (10.10.2015)