JEC stafett (11.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Romketal
Arrangør: Bad Harzburg
Land: Tyskland
Disiplin: Stafett
Etappe: 2
Distanse: 6.16 km
Tid: 36:29
Løp på Norges 3. førstelag med Gaute, meg og Dag. Det var en veldig lang slange som kom i mål etter første etappe, og Gaute løp innpå 13. plass, 1.11 bak teten. Helt perfekt utgangpunkt.

Tok meg friheten til å løpe som en bjønnsprengt sau i starten. Følte meg bra, og lot ryggene foran gjøre jobben mens jeg kontrollerte og avanserte. Ut av 5. hadde jeg omtrent tatt igjen Andreas og Joey som løp ut først, og var bra fornøyd.

Turte ikke å ta eget veivalg til 6., selv om det ville vært suverent raskest å løpe rundt venstre eller kanskje høyre. Joey forsvant oppskriftsmessig, men jeg hang med resten. Brukte kanskje litt mye krefter, så de neste strekkene konsentrerte jeg meg om å henge på klynga.

Opp til 12. måtte jeg småslippe litt, og jeg måtte slippe enda mer når jeg hadde en lang gaflingsvariant på 13. Sisterunden ble forferding tung, og jeg veksla som nr. 9, 45 sek bak andreplassen. Satset på at Dag ville åpne slik jeg gjorde.

Det gjorde han, og løp oss opp til 7. plass, veldig nære 6. -og premieplass. 5. beste etappetid ble det på meg. Deilig å føle at jeg henger bedre med enn på EYOC det meste av tiden, men forbedringspotensialet er allikevel enormt.

Andre type resultater:
http://www.orientierungslauf.de/routegadget/reitti.cgi?act=splitsbrowserjs&id=117
http://liveresultat.orientering.se/followfull.php?comp=11260&lang=en#Men-2
Vis kommentarer (0)
 
JEC stafett (11.10.2015) JEC stafett (11.10.2015)