10mila ungdomskavlen (03.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Eksjö
Arrangør: Eksjö, Småland
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 4. og sist
Et av årets absolutte hovedmål, kanskje det største. Ola løp godkjent på 1., og det han tapte greide Tilla å ta igjen på 2. Synne løp vel egentlig bra på 3., men var dessverre skada, så jeg løp ut ca. 3 minutter bak Fossum og Erling i tet.

Kjører på til 1., ingenting å spare krefter på. Var sti nesten hele veien, og gikk rett i.

Til andre blir jeg tatt igjen av Aaro Julkunen fra MS Parma (de som vant). Løp side om side med ham/bak ham til 2. og 3. (vi hadde samme gafling). Men inn og ut av 3. og tok jeg noen litt dårlig traseveivalg, noe som gjorde at han fikk noen meter på meg. Jeg så egentlig ryggen hans helt til 6., men så forsvant han. Han løp jo fort da. Litt irriterende å se på GPS-en etterpå at Kasper og Jesper Svensk lå bare noen meter foran ham rundt 5./6. Hadde jeg sett ryggene deres er jeg sikker på jeg ville pressa alt for å ta dem igjen.

Ble løpende alene resten av løypa, med unntak av han fra Hakarpspojkarna som hang på meg resten av løypa. Gikk rett i 7., 8., 9., og 10., (lette poster), men 11. var mer gjemt, så der rota jeg rundt posten i nærmere et minutt. Da forsvant hvertfall alle mine sjanser til å ta igjen teten. Løper også noen meter for langt til 13., og taper 30 sekunder.

Til sisteposten løper jeg ned på veien, men Hakarpspojkarna forsvinner over eller noe sånt. Han kom inn et minutt etter meg. Var egentlig forberedt på å kruse alene inn til en middels god plassering, i og med at jeg ikke hadde sett noen andre på min etappe på en god stund. Men når jeg stempler på sistepost kommer plutselig en Tsjekker fra Junior O-sport motsatt vei i spurten, og vi stempler likt. Tok litt tid før jeg fikk skjerpa meg til å spurte, men det var dessverre litt for sent, og vi blir slått med en halvmeter. Var bare 3 sekunder opp til 5. plassen.

7. av ca. 300 lag er jo en bra plassering, men jeg vet at vi kunne gjort så mye bedre. Vi hadde litt stang ut i dag, men sånn går det av og til.
Vis kommentarer (1)
 
10mila ungdomskavlen (03.05.2014)