Nordisk Juniorlandskamp mellom (24.01.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Pagla
Arrangør: Renen
Land: Sverige
Disiplin: Ski-o mellom
Distanse: 9.28 km
Tid: 42:45
Jeg gjør ingen store feil de første postene, men tiden forsvinner hele tiden. Jeg sliter med å være på forskudd i egentlig vært eneste kryss.

Til 1. skulle jeg kanskje spart høydemeter ved å gå andre veien. Til 2. skulle jeg gått en litt kortere vei. På 3. var det ingen stempling, så jeg begynte å lete rundt, og fant den gjemt nedi snøen bak treet. Ble fryktlig irritert på arrangøren og den som måtte ha stempla der før meg og bare slengt den fra seg. Hovedmistenkte er Ojanaho, Niilo. Jeg la den fra meg så pent som mulig.

Til 5. var det ned slalombakken, og jeg syntes det virket litt kjedelig å ploge rett ned, så jeg begynte å kjøre litt i slalom og trynte selvfølgelig. Rulla rundt og rundt, men brakk ingenting. Måtte også gå litt opp igjen og ta på meg lua.

Etter det var det helt kaos. Fikk masse snø og frosset dugg på kartet, og måtte stoppe og skrape hele tiden. Samme problemer som tidligere i løpet, bare enda værre. Klarte rett og slett ikke å orientere skikkelig. Ble også temmelig sliten.
Rota masse ut av 7., og endte opp med et dårlig veivalg til 8.
Til 9. tok jeg av meg skia og løp opp bakken, men fikk syra og måtte gå.
Dårlig veivalg til 10.

Svart dag i skogen.
Vis kommentarer (0)
 
Nordisk Juniorlandskamp mellom (24.01.2016) Nordisk Juniorlandskamp mellom (24.01.2016)