Nydalten VM-test mellom (04.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hønefoten
Arrangør: Nydalen
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.61 km
Tid: 27:24
Kjør.

Alle postene 1-8 gikk helt etter planen. Fant alltid noen sikre holdepunkter som gjorde postene enkle. Var også flink til å se på kompasset. Det jeg nok taper litt på er at jeg blir for passiv, men i dag ville jeg ikke endret på det. Til 9. er jeg litt sløv med kursen mot slutten. Kommer for langt ned, men skjønner det ganske fort og finner posten. +20 sek.

Føltes som det gikk utrolig sakte opp til 10., men jeg fant en veldig fin trase over dalen og får dermed beste strekktid :D 11. var lett, og redder meg så vidt inn til 12. Bra til 13. og 14. Passerer arena som nr. 3. Pressa på, og fikk virkelig kjenne det da jeg skulle ut på sisterunden.

Hadde skrapt litt i kartet akkurat på 15. post, så jeg ble litt nølende. 16. og 16. gikk knirkefritt, men til 18. blir jeg ikke overraskende sløv med kursen, og kommer for langt ned. +20 sek. Løper inn til en ledelse som holder i godt over to timer.
Ender på 5. plass, etter en litt treig sisterunder.

Deilig å få til et bra løp når det gjelder som mest. Får endelig alt til å stemme, og de går det veien. Ble best av 17-18, så da fikk jeg endelig en nc-seier :)
Skjul kommentarer (3)
tophat jr : Gratulerer med flott løp!
Synes du viser svært høyt o-teknisk nivå i dette løpet, med unntak av to sløve "drifte umotivert og unødvendig ut av kursen til høyre" til niende og attende post. Men kun 20 sek bom hver niende post etter åtte strekk helt etter læreboka lar seg høre!
Vegard Gulbrandsen : Takk for kommentar! i fjor ville jeg nok ikke hatt kjangs til å gjennomføre så bra teknisk, men det er fortsatt mye som kan bli bedre.
Per: Snyggt! Gratulerer!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Nydalten VM-test mellom (04.06.2016) Nydalten VM-test mellom (04.06.2016)