EYOC stafett (02.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Korzenie
Arrangør: Jaroslaw
Land: Polen
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 6.48 km
Tid: 44:57
Løp siste etappe, med Jørgen og Håvard på de to første etappene. Vi tenkte vel at løpet var kjørt da Jørgen var 8 min bak på passering, men det betød også at hvem som helst kunne sprekke i varmen. Håvard løp fantastisk, så jeg løp ut 3:15 bak Finland, på 6. plass.
Sparte meg litt i starten, for jeg visste at det kom til å bli masse bakker. De tre første postene går bra. Hadde ok kontroll inn i både fjerde og femte, men begge var gjemt nedi noen søkk med masse busker rundt, så de var vanskelige å få øye på. Tapte ca. 1:30 tilsammen på de postene.

Var likt meg Sveits og Sverige på 6. post. Merket at de slapp litt opp bakken, så da gikk jeg all in og prøved å riste dem av meg. Det gikk :) Bra kontroll inn i 8., og postene mot passering. Hørte at jeg lå på fjerde, med 1 min opp til Polen på andre.

Løp bra på sistrunden, og til 12. så jeg polakken som sleit med å komme seg opp ravinen, så da tok jeg han nesten igjen. Vi kræsjet omtrent på 13. post, og 14. fikk jeg noen sekunders ledelse. Løp det jeg hadde til mål, samtidig som jeg fokuserte på å finne de letteste traseene. Var helt kjørt, men hadde tydeligvis mer krefter enn polakken. Urolig deilig at jeg og Håvard gjør jobben etter en dårlig start, slik at vi kunne løpe inn til sølv sammen!
Skjul kommentarer (1)
Tibor: Når enden er god er allting godt.
I dag var du på lag med kart og terreng.
Gratulerer med sølvet !
Skriv ny kommentar
Lagre
 
EYOC stafett (02.07.2016) EYOC stafett (02.07.2016)