O-Ringen E5 (29.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lindvallen
Arrangør: Dalarna
Land: Sverige
Disiplin: Lang jaktstart
Distanse: 7.97 km
Tid: 49:59
Løp ut som nr. 5, med Oliwer Lundberg 23 sek foran, og Henning 20 sekunder bak. I tilegg var Kasper bare 1:15 bak, så jeg måtte holde en bra fart i skogen for å holde ham bak. Bestemte meg for å starte med fokus på det o-tekniske, så ville jeg nok ta igjen Oliwer om det gikk bra. Det var såpass tett skog i starten at det var umulig å se 23 sek foran seg.

Løper greit til første, men ikke raskeste vei, så jeg blir tatt igjen av Henning. Holder føringen til andre og tredje, og løper solid. Tar igjen Oliwer ut av tredje post, og går forbi. Det gikk nok litt for fort der, og glemte kursen. Skjønte med en gang at vi havnet i søkket nord for posten, og skulle bare løpe bort til søkket. Men posten lå visst på en nese, og mye høyere opp enn man kunne fatte. Vi virra vel rundt i 4 minutter (!) før Henning fant posten. Der var det helt flatt og åpen skog, noe som egentlig fremgår av kartet om man tar en god titt. Kasper sneik seg forbi i at kaoset, men heldigvis ingen andre.

De neste postene løp Henning foran. Merket at Oliwer småslapp litt til sjette, så jeg ga litt ekstra gass opp kneikene til syvende, så var han borte.
Jeg og Henning løp omtrent side om side fram til like før 13. Inn i posten så det ut som han skulle løpe litt rundt, så jeg dro rett på og fikk noen få meter. Hadde en bitteliten luke på sistepost, og trodde vel jeg hadde avgjort det. Slappa av nok til at Henning plutselig var på siden av meg, og det ble en jevn spurt, hvor jeg hadde litt ekstra krefter de siste meterne og kom meg så vidt foran! :D

Endte på 5. plass, 15:42 bak Isac, og hadde 21. beste etappetid. Føler jeg bare har hatt ett bra løp under veckan, nemlig andre etappe. Ellers har jeg bommer altfor, ALTFOR mye. Som så ofte før har jeg hatt bra form på O-Ringen, og løpt bra på de aller fleste postene, men lagt vekk masse til noen få steder. Kan hende det er fordi jeg fokuserer for mye på å løpe fort pga. den harde konkurransen, eller så er bare terrenget uvant eller jeg er for dårlig til å orientere. Men 5. plass er bra det.
Skjul kommentarer (2)
Gutt (14): Ingen kommentar?
Vegard Gulbrandsen : Kommer snart ;)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
O-Ringen E5 (29.07.2016) O-Ringen E5 (29.07.2016)