Romeriksløpet (21.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langelandsfjellet
Arrangør: Raumar
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 2.44 km
Tid: 16:04
Jeg syns jeg har løpt mye ustabil o-teknikk i det siste, så planen var derfor å endre på den trenden. Jeg skulle derfor roe litt ned på tempoet, og fokusere fullt på teknikken, og ha kontroll hele tiden. Det passet bra at vi løp en morsom mellomdistanse i dette krevende terrenget, hvor jeg bommet masse i fjor.

Føler at jeg gjennomfører bra etter planen det meste av løpet, men det er ikke godt nok. Får en stor bom på sjette, og grunnen til den kan man egentlig spore helt tilbake til fjerde post. Der så jeg Øystein foran meg som løp ut av posten i litt gal retning. Da jeg stempla på femtepost regna jeg med at han var like bak. Jeg ville unngå å løpe sammen med noen, så jeg tok meg litt for dårlig tid ut av posten og fikk en dårlig utgangsretning, trodde jeg kryssa bekkene under streken og bomma

Og da blir på en måte løpet mislykket, selv om jeg løper stabilt resten av løypa. Man kan finne sekunder å hente flere andre steder, men målet var å ikke bomme stort, noe jeg altså gjorde allikevel.
Skjul kommentarer (2)
Audun: Skrått kart... :(
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Romeriksløpet (21.08.2016) Romeriksløpet (21.08.2016)