Gromløpet (18.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lillomarka øst
Arrangør: Lillomarka
Land: Norge
Disiplin: Landistanse
Distanse: 5.75 km
Tid: 37:58
Løp ut med ett mål, og det var å ta klatretrøya. I tillegg ville jeg selvfølgelig avansere i sammendraget.

1: God kurs, og god kontroll inn i posten.
2: Rett i. Raskest på disse to strekkene.
3: Tok igjen Erling, og han kutta fra veien og opp til den hytta. Jeg så det som raskest g enklest å løpe rundt, men så klarte jeg å løp på feil sti… Tapte 20+ sek. Ikkje bra!
4: Løp rett på. Det var nok lurt, for det var fantastisk løpbarhet og minst mulig høyde tap. Leser ikke kurvene ordentlig inn i posten, så da ble det mye nøling før jeg fant ut at jeg skulle opp igjen. Tapte ca. 40 sek.
5: Tror ikke jeg tok det beste veivalget. Hadde nok vært bedre å løpe mer rett på, på den stien mellom hyttene og over kollen. I tillegg traff jeg ikke posten helt. Tapte hvertfall 34 sek. til Kasper.
6: Løp (ikke så fort) på stiene og hadde god kontroll over kollene ned til posten, men kommer litt for langt til høyre.
7: Ser at jeg løp veldig svingete, kunne kanskje løpt mer rett på. Tok det rolig inn i posten og traff.
8-9: Arena

10: KLATRESTREKKET. Tok sats, og gampa opp. Gikk rett i. fikk raskeste strekktid, men så vant jeg jo løpet, og da gikk jeg opp i ledelsen samen lagt i cupen. Da var det på en måte litt bortkastet, fordi jeg var helt stiv til 11., og bomm litt til den. Var også ikke helt ved mine fulle 5 til 12. Men det gjorde ikke noe egentlig, jeg vant med 9 sekunder uansett.
Skjul kommentarer (1)
Tommy: "Tok sats, og gampa opp". :-) liker din offensive innstilling. Også hvor offensiv du er til 4 men må prøve å finne en siste sikre inn mot posten. Du har f.eks. stien og ryggen/kollen på høyre side av streken. Du brukte sikkert det åpne området og retning derfra men det gule kan være litt diffust.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Gromløpet (18.05.2014) Gromløpet (18.05.2014)