Unionsmatchen stafett (01.06.2014)
Arrangør: OK Moss
Disiplin: Stafett
Etappe: 4 og siste
Løp sisteetappe på AOOKs 1.-lag med Tilla på første, Sander på 3. og Ragne Wiklund på tredje. Ble sendt ut på 2. plass, 2 sek. bak AOOK 3 med Øyvind på siste. AOOK 2 med Kasper løp ut like bak oss. Skulle tro det var Kretsmesterskap i stafett, fordi det videre fulgte 3 nye AOOK-lag før det neste laget kom!

Fikk en god start på de 3 første postene. Ser ikke så mye til Kapser og Øyvind. Vi tok forskjellige veivalg, og hadde muligens forskjellige gaflinger.
Møter Kasper til 4., og jeg hadde en litt dårlig kurs. Har kontroll med steinenved kraftledningen, men havner allikevel for langt ned. Surrer rundt en stund før jeg ser Kasper suse ned lia mot meg, og jeg finner posten. Da har også Øyvind tatt meg igjen.

Løper alene til 5. Fullfører veivalget mitt bra, men på stien slo jeg skulderbladet mitt mot et tre som hadde veltet over sien da jeg krøp under. Jeg har fortsatt vondt.

Hører at jeg er 32 sek. bak Kasper på passering, og de sekundene tok jeg igjen til 8. Så begynte den harde delen.

Kasper forsvant til 9. Etter det løp jeg veldig sakte. Hadde hørt at det var vanskelig i den lia, i tillegg til at det var forferdelig slitsomt. Nøler mye, men går rett i alle postene bortsett fra 14., hvor det ble en feil.

Sti til mål, hvor jeg ble tatt imot av mine lagkamerater, og vi løper inn til seier med 4 minutterts margin. Hadde beste etappetid også, til tross min bommer.

AOOK AOOK AOOK!

Bjørn-Willy: Dette var en rå etappe, Vegard

Unionsmatchen stafett (01.06.2014) Unionsmatchen stafett (01.06.2014)