Testløp (19.03.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Dunas de Mira
Arrangør: Wang
Land: Portugal
Disiplin: Mellom
Distanse: 7.64 km
Tid: 39:22
Testløp/samlingsmesterskap i nydelig terreng. Hadde konkurranse fra noen av Norges beste juniorer, men hadde håp om å hevde meg.
Løp sikkert til 1 og 2.
Til 3. åpnet det seg, og da var det bonn gass. Samme til 4., 5., 6., og 7. Jeg ledet til og med hele veien 3-7. Det minnet mye om CF; stemple på posten, orientere kartet og løp!
Hadde samme taktikk til 8. Men underveis har noe gått galt, for jeg trodde at hadde kommet en sti kortere enn det jeg hadde gjort. Jeg husker ingenting fra midten av det strekket. Jeg skjønte at det var noe galt, men i stedet for å stoppe opp og finne ut hvor jeg var, løp jeg videre helt til fant meg selv. Tapte 2 min. Gjorde samme telletabbe tidligere på samlingen, og har tydeligvis ikke lært noe.
Jeg følte jeg hadde ødelagt løpet fullstendig med tanke på den harde konkurransen, men klarte likevel motivere meg og løpe bra på resten. Stoppet opp for tidlig til 13. da det var helt flatt.
Jeg så at 17. kom til å bli passe umulig, men taktikken min var å stole på kursen og lese meg inn mot posten. Det var vanskelig, men så den grønne kollen før posten og gikk rett i! Litt rot til siste, men beste spurt!

Jeg endte på 3. plass, under to min bak Håkon. Var i starten skuffet over bommen til 8., men etter hvert som strekktidene kom ble jeg mer og mer fornøyd. Ser at jeg holder farten til de beste, noe som er veldig lovende for sesongen. Veldig mange ødela løpet til 17., så en god kurs der jeg stolte på reddet meg.
Skjul kommentarer (4)
JWOC-candidate: Rå løping!! Uten bom toppform på uttaksløpene er du jo Raulandkandidat!!
Vegard Gulbrandsen : Ja det var det da
JWOC Tour-Candidate: Jammen, du var da på Rauland du?
Vegard Gulbrandsen : Så vidt...
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Testløp  (19.03.2015) Testløp  (19.03.2015)