O-ringen E5 (24.07.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rya Åsar
Arrangør: Borås
Land: Sverige
Disiplin: Lang jakt
Distanse: 9.99 km
Tid: 66:44
Løp ut som nr. 30. Første o-økten i mitt liv med lupe. Hadde derfor bestemt meg for å komme på rett kjøl etter de to foregående etappene. Dagsformen var nok den dårligste under hele veckan.

1-2: Drar fram lupe med en gang og leser meg godt inn.
3: Godt veivalg. Rafael Dobnik tar meg igjen med 20 sek. Har overhodet ikke kjangs til å henge meg på. Han fikk forresten beste strekktid.
4: Nå skjønner jeg hvorfor myra var så våt... Tar igjen Simon Larsson med et minutt. Han hadde ikke dagen han heller, så selvtilliten steg et par hakk.
5: Møtte Tilla like etter stien. Hun sa hei, og siden jeg følte at jeg hadde god kontroll sa jeg hei tilbake. I ettertid lurer jeg på om det er det som kan ha satt meg ut nok til å løpe rett forbi posten og altfor langt.
6-7: Tar igjen Simon når han småbommer litt.
8: Brukte hele starten av strekket på å vurdere veivalg. Mista dermed kontrollen. Veivalget var nok heller ikke det beste, men jeg hadde kontroll inn mot posten.
9-10: Så Ereo Heinonen ut av 9., og bestemte meg for å ta han igjen. Mista dermet kontrollen nok en gang. Altså, jeg løp nedover et hugstfelt, men ante ikke om det var tegnet hvitt eller grønt. Unødvendig sving, men det var deilig å få litt drikke. Simon forsvinner bak meg ved stien, og Eero ser jeg ikke mer til.
11-13: Stødig.
14-mål: Ut av 13. får jeg et gledelig syn, nemlig Knut! Også sammen med Olle Anderson og en fra Hällen. Blir gira av det, og kommer opp i tet til 15., og bommer på 16. Finner posten like før Knut, og derfra og inn har jeg aldri vært så sliten og samtidig løp så sakte. Så at Knut bare jogga bak meg, men allikevel tok han innpå.

Men ikke nok, så da ble jeg nest beste norske, på 28. plass. 9.42 bak på etappen, med lite tidstap. Hjem og trene seg opp i form igjen!
Skjul kommentarer (2)
Knut Aa : Det gikk da ikke så sakte! :P
Vegard Gulbrandsen : Fort nok til at jeg kom meg til mål før deg :)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
O-ringen E5 (24.07.2015) O-ringen E5 (24.07.2015)