The Dark Side of the Mo (18.08.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Helgelandsmoen
Arrangør: Asker
Land: Norge
Disiplin: Sommerfugler
Distanse: 8.86 km
Tid: 95:47
Furumoer består ikke utelukkende av høyreiste furutrær, lærte jeg i dag. Mye mer bushing enn forventetog ny hogst gjorde denne treningen utfordrene. I tillegg spekuleres det i om merdianene var litt feil, noe som kan gi fatale konsekvenser i et slikt terreng.
Underveis i økta regnet jeg med at det var de nevnte faktorene som skyltes mine bommer. Jeg er da også en såkalt "moderne" o-løper med tommelkompass som orienterer hele veien, i stedet for å ta en nøyaktig kurs. Men jeg ser nå at kursene mine til tider har vært ganske parallelle med streken helt til jeg nærmet meg postene, og begynte å se meg rundt. Allikevel kan jeg ikke satse på å løpe slik på NM.
Det som fungerte best for meg under denne treningen var å ta ganske unøyaktige kurser, og heller bruke detaljene på kartet (slev om det skulle være aldri så få av dem) flittig for å finne fram. Da traff jeg postene best.
Skjul kommentarer (2)
NordpolenObserver : Kan melde om at meridianene pekte 4,1 grad mer mot vest enn det som er naturlig. Det kan forklare hvorfor jeg ofte sklei ut til høyre.
per : liker den fluen som er oppe i høyre hjørne...
Skriv ny kommentar
Lagre
 
The Dark Side of the Mo (18.08.2015) The Dark Side of the Mo (18.08.2015)