JEC sprint gjennløping av 2-3 (11.10.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Bad Harzburg
Arrangør: Yngre junior
Land: Tyskland
Disiplin: Sprint
Distanse: 0.14 km
Tid: 0:33
Planen var å løpe lagtempo med Håvard, Håkon og Audun, men beina mine sa nei. Derfor ble det bare 3. strekket på nytt, hvor jeg følte jeg hadde noe å bevise. Her er de harde fakta:

I konkurransen løp jeg samme veivalg, men i og med at kartet var feil stod jeg en stund og funderte på hva jeg skulle gjøre, før jeg hoppa over der åpningen skulle vært og nesten ble diska, men ikke ble det allikevel. Jeg brukte 55 sekunder på strekket. Beste strekktid hadde Cesare Mattiroli på 43 sekunder. Audun (48 sek), Knut (46 sek) og Håkon (47 sek) var inne blandt topp 10 på strekket, og alle løp, uten å nøle, det trygge venstreveivalget.
I gjennløpingen løp jeg mitt høyreveivalg med olabukse og stive bein på (kremt, kremt) 32 sekunder!! Man kan ta tiden med en liten klype salt, men maks legge til 5 sek syns jeg. Så hvis terrenget hadde stemt med kartet ville jeg løp strekket og mest sannsynlig løypa minst 18 sekunder fortere.
Skjul kommentarer (4)
Tilla: Hallo, dette kan umulig telle som et kart i konkurransen! det er jo ett strekk!
Vegard Gulbrandsen : Uenig. Selv om det bare er ett strekk, er det allikevel en o-teknisk økt. Så lenge den publiseres med analyse og greier syns jeg den bør telle, men det får være opp til dommeren å mene. Men hvis du vil vinne konkurransen tror jeg det er mer effektiv å legge ut noen kart selv enn å rakke ned på andres kart :P
bwa: Så,så.. No worries, disse kartene er fra FØR konkurransen starter. Det var blodslitet som var startdato ....
bwa: Eller kanskje det var 2-mila (11.10) ? Da er det akkurat innafor ... Sårry
Skriv ny kommentar
Lagre
 
JEC sprint gjennløping av 2-3 (11.10.2015) JEC sprint gjennløping av 2-3 (11.10.2015)