Blodslitet | Sløyfe 3 (17.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Veum
Arrangør: Fredrikstad
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 9.79 km
Tid: 62:43
Planen var å ta en Corny-bar på passering, men jeg følte meg god og mett og var redd for hold, så jeg droppa det. I ettertid har jeg kanskje angret på det, men jeg er ikke sikker.

Planen var også å holde meg til klynga hele tiden, men heller ikke det gikk. Trodde mitt veivalg til 1. var det mest naturlige, så jeg ble overrasket og usikker da ingen fulgte etter. Tapte tid på å sette meg fast i noen stup og grønt. En ganske dårlig gjennomføring. Men jeg kom helt likt som resten av klynga. Litt letta, men litt skuffa over at jeg ikke klarte å få luke.

La meg bak, og det gikk i et behagelig tempo. Liten bom på 3. Tror det var fordi drikkestasjonen var markert for langt opp på stien. Dårlig veivalg til 4., og kom bak Audun og noen. De ble tatt igjen til 5. da de bomma. Følte jeg hang lett med.

Mot 7. ble statusen en annen. Tok en Corny-bar, og måtte gi noen småluker. Tenkte at det skulle bli greit å ta inn, men ut av 8. var det helt slutt for futt i beina. Klarer så vidt å karre meg til de siste postene, og er helt ødelagt når jeg kommer i mål.
6 minutter tapte fra 8. og inn, og ble nr. 11. "Jeg fatter ikke at det kunne skje." Noe må ha gått galt i forberedelsene, for en slik sprekk ligner ikke meg. Må også lære å bli mer offensiv og selvsikker på fellesstarter, slik jeg var i gode gamle dager da jeg vant o-løp.
Skjul kommentarer (1)
Hemmelig beundrer : Kudos for Corny-bar
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Blodslitet | Sløyfe 3 (17.10.2015) Blodslitet | Sløyfe 3 (17.10.2015)