Downhill (03.09.2015)
Kart/område: Dikemark
Arrangør: Asker
Disiplin: Mellom
En liten downhill som avslutning på cap-stafett. Kjørte konk-fart og litt over (eller under) det fra 3 og inn. 5.-strekket kommer inn på listen over de ti beste strekkene jeg har løp i mitt liv tror jeg. Fikk en helt magisk følelse da jeg så konturene av et lite søkk og skjønte at jeg hadde hatt en bra kurs, og visste at skjermen skulle ligge bak akkurat den busken, uten at jeg så den før jeg kunne ta på den.
Per: Imponerende 5-strekk!
Hvilket strekk er det beste du har løpt?
Vegard Gulbrandsen : 2.-strekket på Unionsmatchen 2014 kommer høyt opp, sammen med 7.-strekket på første etappe av O-ringen 2014. Ellers har det blitt en del strekk under par i år...
Vegard Gulbrandsen : Men ser man på konteksten til disse strekkene, er det nok 2.-strekket på Unionsmatchen som troner øverst :)

Downhill (03.09.2015) Downhill (03.09.2015)