Vårstafetten (26.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tømmerås
Arrangør: Halden/Sarpsborg
Land: Norge
Disiplin: Skogsstafett
Etappe: 3. etappe
Distanse: 4.41 km
Tid: 23:24
Johan og Sander løp fantastisk på de 2 første etappene, og jeg løp ut som nr.2, like bak Fossum med Erling Hjermstad. Heming fulgte like bak meg, med Kasper Fosser.

Vi var nesten samlet på startpost, og jeg løp mer over kollen, mens Kasper og Erling løp på den lille stien nedenfor. Jeg kom litt bak den til 1. post, fordi jeg surra rundt i det grønne.
Til 2. tok jeg igjen Erling og vi løp rett på, men ikke sammen. Kasper hadde forsvunnet, men vi møttes inn til posten.
Til 3. løp Kasper fort, og jeg hang meg på. Erling var like bak oss.
Ut av 3. forsvant nok en gang Kasper. Jeg og Erling løp på stien (de var også traktorslep i det grønne, men det er ikke tegnet). Jeg hadde en liten sleiv inn i posten, og da var plutselig Kaster der igjen.
Vi holdt noenlunde sammen til 5., men Erling forsvant bak oss nedover mot veien til 6. Jeg løp rett over kollen, mens Kasper løp rundt. Vi kom omtrent likt, men nølte litt inn i posten.
Til 7. oppdaget jeg litt før Kasper at vi var litt til venstre, og fikk noen meter på han ut av posten, men de ble fort tatt igjen.
Til 8. løp vi ganske side om side.

AVSLUTNINGEN:
Jeg holdt meg tett oppi ryggen hans til 9., og spurtet opp på siden av ham, så vi var helt likt på siste post. Men jeg feilet fullstendig med stemplingen, og da ble det egentlig avgjort når jeg løp ut av posten mange meter bak ham. Så greide Kasper å løpe i feil målfolde rett foran meg, og det var jo bare èn målstrek for denne stafetten, så da vant vi… litt ufortjent... Men Johan og Sander fortjente det!!!!1
Skjul kommentarer (5)
Bjørn-Willy: Storsinnet av deg å rose lagkameratene dine slik. Respekt!
Amund: Meget imponeranes å se korsen du løper. Skapa stor motivasjon og man får lyst til å trene mye for å kom opp på et sånt nivå! ;)
Vegard Gulbrandsen : Bø Kongsbakk? Har ikke tenkt på det på den måten før... ;) Så lenge det er noen som er bedre, vil jeg alltid prøve å slå dem. Så lenge jeg ser at det er mulig (en gang i fremtiden).
Tommy : Offensivt bra løp og bra fart. Trene på stempling i hagen....
Amund... Bø Kongsbakk: Jau, mæ ja ;)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Vårstafetten (26.04.2014) Vårstafetten (26.04.2014)