Oslo City Cup 1 (01.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Frognerparken
Arrangør: Heming
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.52 km
Tid: 16:10
Det gikk litt fort i til 1., og løper for langt hele to steder på strekket. Taper 20+ sekunfer.
Gjør ingen store feil resten av løpet, men er litt på etterskudd på 12-13. Synes det var ganske åpenbare veivalg de fleste stedene, men kunne nok tjent noen sekunder her og der.
Det endte med seier (!! :D), men Kasper hadde nok vunnet hadde ikke han blitt disket...
Skjul kommentarer (3)
Bjørn Sverre Gulheim : Gratulere - fra 3 til 4 hva tror du om å ta inn mellom husene Nord-Øst for 3 og løpe mellom garasjen? Altså nærmere streken hele veien til p4. Og fra 13-14 løpe høyre for huset foran, venstre inn mellom de 2 husene foran p14, hva tror du om det? Også dette litt nærmere streken hele strekket..Hva syns du?
Vegard Gulbrandsen : Ja, jeg tror nok det hadde vært raskere gjennom garasjene, men oppdaget ikke det før jeg var i mål. Tapte nok de 4 sekundene til bestetiden der.
Til 14. er det olivengrønt mellom de to husene foran posten, så der kan man ikke løpe. Jeg valgte å ta til venstre fordi det var der jeg kom fra, og kunne løpe fortest. Tapte bare ett sekund der. Takk for tipsene :)
Bjørn-Willy Arntzen : Kan være en mulighet for et høyrevalg rundt hele bygningen kunne vært raskere ? Da blir det ingen retningsforandringer, og mer fart ? Man må jo bråstoppe og løpe rundt olivengrønt i helt i starten av strekket til 14. Slik ruta di nå ligger har du jo løpt rett over det olivengrønne ... Sander fortalte at det var en sti over det olivengrønne, men han bråstoppet og måtte løpe rundt ... En skikkelig felle.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Oslo City Cup 1 (01.04.2014)